nettobutor@nettobutor.hu
+36 93 500-157
Slider image Slider image

Az áruházrólvonal

A Nettó Bútoráruházban folyamatosan megújuló, rendkívül kedvező árú AKCIÓS, kiállításon szerepelt vagy garanciális reklamáció miatt javításon átesett és visszakerült termékeket kínálunk. 1000 négyzetméteren több mint 100 ülő- és étkezőgarnitúrát tekinthetnek meg.

Valódi bőr és szövetes ülőgarnitúrák, kanapék és fotelek kiemelkedően széles választékát találhatja meg az üzletünkbe ellátogató vásárló. E bútorok az eredeti árnál 30-50%-kal kedvezőbb áron kaphatók!

A Magyarországon még újdonságnak számító, beltéri étkezőpadok, étkező sarkok és hozzájuk illő székek, fotelek is kaphatók, szintén bőr és szövet bevonóval. A fent említett kedvezmények (30-50% az eredeti árból) természetesen e bútorokat is érintik. Érdemes ellátogatni nagykanizsai üzletünkbe, s kipróbálni az étkezőgarnitúrákat is!

Kanapéjába szeretne ágyat is? A Nettó Áruházban az olcsó ülőgarnitúrák és étkezőgarnitúrák mellett különféle ágyfunkciókkal rendelkező sarokgarnitúrákat is kínálunk.

Kiegészítőként a kanapékhoz illő díszpárnákat és ülőkéket, is alacsony áron vásárolhat.

Maradék szövetek 699 Ft/fm áron kaphatók.

Jöjjön el üzletünkbe és győződjön meg Ön is akciós árainkról, melyekből időszakosan további kedvezményeket is ajánlunk. Nem fog csalódni!

Folyamatosan frissülő árukészletünket nyomon követheti honlapunkon, az AKTUÁLIS AJÁNLATOK menüpont alatt. A kanapékról, étkezőgarnitúrákról készült fényképek mellett részletes leírást és a bútor árát is megtalálja! Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse fel Áruházunkat a +36-93/500-157-es vagy a +36-30/561-7307-es telefonszámon, a nettobutor@nettobutor.hu e-mail címen, vagy személyesen Nagykanizsán, az Récsei u. 26-28 szám alatt! Egész évben várjuk Önt.

Térkép, kapcsolat